top of page

Personal Training

Voor Wie ?

question.png

De personal trainer maakt een programma op maat voor jou.

De personal training is gericht op mensen die gemotiveerd zijn om blijvende verbeteringen te maken op het gebied van gezondheid, energie, uiterlijk, leefstijl en prestaties.

De personal training is geschikt voor mensen die hun sportieve doelen willen verbeteren of aanhouden. Ideaal dus voor mensen die hun conditie willen verbeteren, vet willen verliezen, hun beweeglijkheid willen vooruit helpen, hun spierkracht willen zien toenemen of hun evenwicht willen bijschaven. Maar de personal training kan ook gericht zijn voor mensen met specifieke klachten, zwangerschap, voorbereiding op het skiën, specifiek voor kinderen… 

Intakegesprek

jasper.jpg

Voordat er een goed sportief programma op maat opgesteld kan worden, is het belangrijk dat de trainer meer te weten komt over jou. Bij het intakegesprek leren we kennismaken met elkaar; jouw lichaam, jouw persoonlijke bewegingsdoelen, je beperkingen, je voorkeuren… Je kan tijdens dit gesprek ook je klachten, sportieve geschiedenis, leefgewoonten… meedelen.

Begeleiding

jasper2.jpg

Na een uitgebreide screening en intake stellen we voor jou een gepersonaliseerd trainingsprogramma samen. De trainingen zijn afgestemd op je persoonlijke doelstellingen, voorkeuren, fysieke capaciteiten en levensstijl. De trainingen gebeuren steeds in communicatie met elkaar zodat we kunnen bijsturen indien dat nodig is. Tijdens de trainingen heb je twee dingen nodig, een handdoek en een drinkbus.

Je trainingsprogressie wordt steeds opgevolgd door de trainer. Indien je dit wenst, wordt je gewicht nauwkeurig bijgehouden en wordt je BMI berekend.

Prijs

price.png

€45 / training van 1uur voor 1 persoon

€425 / 10 trainingen van 1uur voor 1 persoon

 

€60 / training van 1uur voor 2 personen (€30 per persoon)

€575 / 10 trainingen van 1uur voor 2 personen (€287,5 per persoon)

 

€60 / training van 1uur voor 3 personen (€20 per persoon)

€575 / 10 trainingen van 1uur voor 3 personen (€191,67 per persoon)

Contact

trainer.png

Jasper Van Dooren

Mail: jasper@thesportsfactory.be

GSM: 0495/71.95.75

bottom of page